Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Luxusní sídlo Charlieho Sheena (58), kde se svého času pořádaly drogové večírky a sexuální orgie první třídy, bylo od února na prodej za 10 miliónů dolarů. Dům hříchu ale příliš kupců nepřilákal, a tak musel slavný herec vymyslet něco jiného.

Rozhodl se, že ho bude aspoň pronajímat. Za pouhých 43 tisíc dolarů měsíčně se tak do luxusu v Beverly Hills můžete nastěhovat i vy. Pokud se vám poštěstí, možná ještě ze zdí seškrábnete zbytky drog.

Sídlo se skládá ze sedmi ložnic, sedmi koupelen, obývacího pokoje s krbem, jukeboxem a kulečníkem a prostorné kuchyně s jídelnou. Nechybí ani herna, posilovna nebo kino. V hlavní ložnici se zvláštním televizním pokojem a dalším pokojem k sezení nechybí ani obří postel, šatna a koupelna ve stylu wellness. Pokud by vám i to bylo málo, na obřím pozemku se nachází ještě dva bazény, několik barů, prostor na grilování, basketbalové hřiště a další vyžití pro děti.

Škoda jen, že právě v tomto domě se Charlie v roce 2011 po nekonečném flámování zhroutil. Právě v té době vyšlo najevo, že je jeden z nejlépe placených herců světa HIV pozitivní. Opravdu se nedivíme, že Charlieho dům nikdo nechce koupit. Tam se tedy musely dít věci!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám