Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legenda mezi světovými supermodelkami Janice Dickinson (60) zažívá možná poslední záchvěvy slávy v reality show Celebrity Big Brother: UK vs. USA. Rozená exhibicionistka, která má za sebou nespočet úspěchů na poli modelingu a byla zároveň porotkyní v soutěži Amerika hledá topmodelku, dělá doslova psí kusy, aby se v pořadu udržela co nejdéle.

Pohled je to ovšem mnohdy bizarní. Samozvaná první supermodelka v historii a matka dvou dětí se nebojí jít s kůží na trh a odhalit svou tvář bez make-upu, nebo si naopak precizně vykreslit tmavou rtěnkou ústa, čímž jen zvýrazní, jak moc jsou po spoustě liftingů vytažená do stran.

Kontroverzní celebrita, která se v minulosti svěřila, že ji v dětství zneužíval otec, a zároveň byla jednou z obětí sexuálního obtěžování komika Billa Cosbyho, však divákům v pondělním nočním vysílání předvedla i něco ze svých dovedností. Díky józe si na požádání dá obě nohy za hlavu jako nic. Musíme uznat, že ať už se Janice prezentuje jakkoli, na šedesátnici je neuvěřitelně ohebná...

Související témata:

Další články

Načítám