Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hilary Swank se stala mámou loni v dubnu. V té době jí bylo 48 let a celý proces těhotenství zvládla bez jakékoliv újmy. Porodila dvojčata, neprozradila ovšem, jak se jmenují. To se svět dozvěděl až teď.

Herečka se během těhotenství svěřila, že první týdny pro ni nebyly procházkou růžovým sadem a také že měla velkou chuť na ovoce. „Mám pocit, že ženy jsou superhrdinky. Co to naše těla dělají? Vždycky jsem milovala svoje ženství, ale teď si říkám, proboha, čeho všeho jsme schopné?“ prozradila V Late Late Show s Jamesem Cordenem. Po oznámení porodu na sociální síti pak hvězda filmu Million Dollar Baby zmínila i to, že měla těžší porod.

Od té doby sdílela snímky ze svého soukromí, děti ale neukázala. Správná chvíle přišla až teď. „Čeká mě náročný týden plný talkshow, kde budu mluvit o svém novém filmu a zábavném partnerství, ale řekla jsem si, že bude nejlepší nejdříve s vámi sdílet jména svých dvou malých lásek. Děkuji vám, že jste,“ napsala ke snímku, kde její dvojčata sedí zezadu na pláži, jedno v růžovém a druhé v modrém oblečku a na hlavě mají kloboučky. V písku jsou pak pomocí kamínků vytvořena i jejich jména Aya a Ohm.

Fanoušci herečce hned začali psát, jak krásná jména svým dětem dala. Hlavně jméno syna se dá určitě dobře zapamatovat, když je stejné jako název jednotky elektrického odporu, pojmenované po německém fyzikovi Georgi Simonu Ohmovi. Dvojčata má Hilary se svým manželem Philipem Schneiderem, těhotenství oznámila v říjnu roku 2022.

Další články

Načítám