Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzana Stivínová přijela na karlovarský festival jen na posledních pár dní, stihli jsme si popovídat až na závěrečném ceremoniálu. Ujistila nás, že se už definitivně z USA, kde žila několik let manželem a dětmi, vrátila do Česka. "Jsem tu, uvidíme se častěji," slíbila.

Zuzana přijela v rámci představení nového seriálu HBO Pustina, v něž hraje hlavní roli. "Jsem šťastná, že festival přijal tuhle televizní tvorbu a představil nám ji tady. Takže jsme díky Jiřímu Bartoškovi měli světovou premiéru na mém nejoblíbenějším festivalu na světě a s těmi nejlepšími diváky," řekla nám Zuzana.

V seriálu Pustina hraje hlavní roli starostky Hany Sýkorové. "Moje postava vlastně provází celým dějem a už mě tady chtěl někdo opít, abych prozradila, o čem to je, ale nevyšlo to," smála se. "Brzy mě ještě uvidíte v televizním projektu Monstrum, který režíroval Viktor Polesný, a je to pro Českou televizi. Je to o sochaři Švecovi, který dělal sochu Stalina. Takové antické drama," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám