Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Sedláčková (63) moc dobře ví, jak herectví může být, co se týče živobytí, velmi ošemetné. Pamatuje i doby, kdy práce nebyla, a kvůli tomu se strachuje, co přinese budoucnost.

Práce je teď hodně, ale já znám období, kdy jsem tu práci neměla. A tím pádem ta moje vděčnost je v mým věku taková překvapivá. Já mám neustále obavy, aby ta práce byla a co budu dělat, až nebude. Občas se tím zabývám,“ svěřila Super.cz. „Já jsem teda byla zvyklá si tu práci vždy sama najít. Teď si třeba nechávám napsat divadelní hru pro mě a mé přátele, je inspirovaná Itálií,“ řekla nám.

Díky svému partnerovi Pavlovi rozkvetla a vypadá velmi dobře. My jsme si s ní povídali na premiéře filmu Jak přežít svého muže, ve kterém hraje, a když jsme jí název filmu položili jako otázku, měla jasnou odpověď. „Mně by taková otázka nikdy v životě nenapadla, takže já na ni neumím odpovědět,“ řekla nám.

Reklama

Další články

Načítám