Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Petr Batěk je trojnásobným otcem, proto nebylo překvapením, že se objevil mezi hosty na křtu nového alba písničkářky Míši Růžičkové, která je známá především svojí tvorbou pro děti. Vyvedl na něj aktuální partnerku Marcelu, s níž má rok a půl starou dceru Bellu.

Z prvního manželství má herec už sedmnáctiletou dceru Kristýnu, z druhého manželství dvanáctiletého syna Petra. S bývalými partnerkami prý dobře vychází a dokáže se domluvit, na rozdíl od jiných tatínků, i na tom, jak s nimi stráví nadcházející vánoční svátky.

„Vánoce trávíme s přítelkyní a s dětmi. Ale já mám tři děti a s těmi z předešlých manželství Štědrý den netrávím, protože je nechci vytrhávat z jejich prostředí. Takže jsem s nimi pak druhý a třetí den a tím se Vánoce prodlužují,“ vysvětloval herec. Děti prý rád bere i na adventní trhy, v jejichž rámci často vystupuje.

A jak to má s rozdáváním dárků? „Limitované jsou samozřejmě výší mého konta. Tam nějaký limit je. A z výchovného hlediska si myslím, že i pro nás dospělé ten komfort není úplně dobrý. Takže si nemyslím, že je správné, když děti dostanou vše, co chtějí,“ míní s tím, že přísný otec ale není. „To jsem si zažil v dětství, proto se snažím být kamarádský a důsledný táta, když to jde,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám