Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Oldřich Navrátil, jehož proslavila role Emila Nádeníčka ve filmových Básnících, poprvé vyvedl do společnosti svoji novomanželku. O deset let mladší Marcelu si vzal 11. listopadu v Mnichovicích. "Pořád si užíváme líbánky, doufám, že nám to vydrží až do smrti, která přijde co nejpozději," řekl Super.cz Navrátil a s manželkou ukázali i snubní prstýnky z bílého zlata.

"Nejsem jako jiní muži. Já prsten nosím pořád, nesundavám ho ani v noci. Jenom když točím roli svobodného mládence, musí dolů," svěřil Navrátil.  Líbánky ještě manželé nestihli.

"Měli jsme moc práce. Ale letos to stihneme. Už máme plán, že pojedeme do Portugalska. Máme tam neteř, která nám všechno ukáže. Pojedem tam první týden v září, kdy jsou tam krabí hody," prozradil Navrátil.

S Monikou je Oldřich dva roky, přesto spolu nikdy neoslavili Valentýna. "Podle mne je to dovezený svátek. Raději mám Mezinárodní den žen," vysvětlil. "Už se těším na červený karafiát s asparágusem," smála se Monika. "A samozřejmě na První máj, který trávíme na chatě a nikdy nezapomeneme na líbání pod třešní," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám