Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cílem herců z primáckého seriálu Cesty domů, mezi nimiž nechyběly Vendulka Křížová, Veronika Jeníková, Jitka Smutná nebo Kamila Špráchalová, byla dětská kardiochirurgie v nemocnici Motol, kam seriáloví představitelé přišli malým pacientům popřát ke Dni dětí.

Popřát a předat dárky přišel se svými kolegyněmi také Pavel Soukup. „Vím, že doktoři umí zázraky, ale málo platné, musí do těch dětiček řezat skalpelem, a to mi od života připadá strašně nespravedlivé. Přál bych jim, aby se co nejrychleji uzdravily, tím si svou životní smůlu vybraly a pak už doktora nepotřebovaly,“ řekl Soukup.

Veronika Jeníková si během povídání s rodiči hospitalizovaných dětí i s primářem kardiocentra zavzpomínala, že v Motole bývala před lety s oběma dětmi také častým návštěvníkem. „Protože bydlím kousek odtud, jezdila jsem sem se svými dětmi a byla tu mockrát. Teď jsem tu po delší době a těší mě, když vidím, jak se nemocnice proměnila. Že tu děti mají nejen skvělou péči, ale taky veselejší a barevné prostory. Když už je potkalo takové trápení a musí tu ležet, tak ať tu mají alespoň hodně hraček a co nejhezčí prostředí,“ přála dětem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám