Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár let, co se Helena Zeťová (43) po 18 letech v Řecku natrvalo vrátila do Česka. Když se zpěvačka letos rozmýšlela, kam vyrazí na letní dovolenou, její cílem se stala země, která pro ni roky byla druhým domovem.

Pobyt u moře si někdejší hvězda dívčí skupiny Black Milk náležitě užila a před svými podzimními koncerty pořádně dobila baterky. Z pláže, na které trávila spousta času, také poslala pozdrav v plavkách. V sexy červeném modelu by tak mohla být s přehledem obsazená do Pobřežní hlídky.

„Pokud byste byla z Pobřežní hlídky, tak bych se chodil do Vašeho úseku pláže schválně topit,“ napsal zpěvačce ke svůdné fotce z dovolené jeden z fanoušků. „Ty budeš krásná pořád,“ nešetřil chválou další sledující. „Konečně taková normální přirozená krásná žena. Women power,“ stálo v další zprávě. Nutno říct, že Helena sociální sítě podobnými fotkami příliš neplní a většinou sdílí střípky z koncertů, své obdivovatele tak zajisté potěšila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám