Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotkyně SuperStar Helena Zeťová (43) se po finále soutěže konečně rozhodla uvést na pravou míru informace o svém intimním životě. Dementovala jak informace i svých potenciálních milencích z řad českých sportovců, tak i ty, které tvrdily, že se vrátila ke svému řeckému příteli Zekovi.

Když prý mluví o své řecké lásce, lidé jsou zmatení a domnívají se, že je pořád se stejným občanem peloponéského poloostrova. Proto se rozhodla vše upřesnit. "S Řekem chodím, ale není to Zeko, s nímž jsem žila pět let. Toho už jsem neviděla šest let. Můj přítel se jmenuje Dimitri. Zeko nás dokonce před deseti lety seznámil, byli kamarádi, " přiznala Super.cz.

Na Řecko si Helena velmi výrazně vzpomněla při finálovém večeru talentové soutěže, kde bylo v hale vedro k padnutí. "Tušila jsem, jaká tady bude teplota, proto  jsem si od stylisty Filipa Vaňka vyprosila velmi vzdušné oblečení. Ale i tak vím, že za dva dny v centru Thessaloniki mi bude úplně stejně a nebo ještě hůř. Třicet stupňů v české hale se nevyrovná šedesáti ve městě, kde budu obklopená betonem,"  svěřila Super.cz.

Do Řecka odlétá za svým novým přítelem. "Chtěla bych uvést na pravou míru to, že jsem se nevrátila ke svému bývalému příteli Zekovi. To už je opravdu minulost, " vymínila si.

To, že skončila soutěž pro Helenu ovšem neznamená začátek řeckých prázdnin. "Budu pendlovat mezi Řeckem a Prahou. A pak už jedu na dva měsíce domů, do Řecka," vyprávěla a prozradila i to, kolik ji kvůli lásce cestování stojí. "Je to různé. Od třech do patnácti tisíc za zpáteční letenku," upřesnila. "Dá se to snést," míní.

V Řecku Helena nepracuje, pouze odpočívá. V Česku chystá na září propagaci své nové desky. "Vyjedu se singlem," upřesnila. Sama si napsala už šest písniček, texty k nim ještě nemá. "Většina zase bude anglicky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám