Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen v Karlových Varech, ale i na pařížském týdnu módy se tento týden objevil model s rozparkem sahajícím až do nebes. A nevynesl ho nikdo jiný než Heidi Klum (50), která se odhalování rozhodně nebojí.

V Karlových Varech si lehce šokující model oblékla Iveta Maurerová, která doprovodila Marsella Bendiga na jednu z přehlídek. A podobně se teď blýskla i Heidi Klum, která po dovolené se svým manželem u jezera Como zamířila na pařížský týden módy. O Heidi je známo, že ráda ukazuje své tělo, tentokrát ale hlavní roli nehrála její ňadra, nýbrž rozkrok. Modelka vyrazila na přehlídku Jeana Paula Gaultiera v jeho šatech, které byly z poloviny vytvořené jako večerní róba, jejich druhá část ovšem připomínala bikiny. A právě velmi vysoký rozparek odhalil to, že Heidi měla jen sotva zakryté intimní partie.

Modelka si šaty ovšem užívala a kromě přehlídky se s nimi fotila i na hotelovém pokoji. Příspěvek pak umístila na sociální síť a přidala komentář od slavného návrháře. „Řekl mi, že tyto šaty ušil vlastníma rukama.“ Róba je sice už z roku 2017, díky reklamě dlouhonohé blondýny se ale určitě opět stane hitem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám