Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) v posledních měsících ukázala, že jiskra, sex-appeal ani vášeň jí rozhodně nechybí. Heidi aktuálně vážný vztah nemá, ale po náročném pracovním období se nemůže dočkat, až vyrazí na pár dní pryč.

Příští týden vyrážím na takový odpočinek, na čtyři dny. Ani tomu neříkám dovolená,“ svěřila se Super.cz. Nás samozřejmě zajímalo, s kým vyrazí pryč z města. V tu chvíli ale usměvavá zpěvačka začala rudnout. „Jedu s doprovodem,“ usmívala se jako uličnice a více neprozradila.

My jsme si se zpěvačkou povídali na 17. ročníku charitativního bazaru Be Charity Báry Nesvadbové (49). Veškerý výtěžek z prodeje oblečení je použit na pomoc potřebným, konkrétním nemocným dětem.

Heidi má svůj dům celý pro sebe. Má tedy dostatek místa, ale dokáže i ona se zbavit nepotřebných kousků, nebo je ráda udržuje v šatníku i tak? „Já mám doma věci, do kterých se pořád vejdu a jsou třeba dvacet let staré, protože se ta móda stále vrací. Takže mám doma takový fundus,“ smála se Heidi Janků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám