Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) dává dál dohromady dům, v němž žije už téměř tři desetiletí. Po kuchyni a zahradě přišla na řadu tentokrát koupelna v horním patře. Už měsíc má kvůli tomu doma řemeslníky a doufá, že do Vánoc už snad bude hotovo.

„Dala jsem si to jako narozeninový dárek, ale byla to už nutnost. Musela se vrtat až na cihlu. Byla už příšerná, nešla ani uklidit. Moderní byla před dvaadvaceti lety, ale prvky jako vlnky na kachličkách a obkladech byly katastrofa. Takže jsem si už kvůli tomu vybrala co nejvíc minimalistické prvky. Šedé dlaždice, černé doplňky a rozbiju to nějakými barevnými ručníky,“ vyprávěla. Žádné vychytávky jako vanu s vířivkou si nepořídila. „To už bych se nedoplatila. Jediné, co mám, je dešťová sprcha,“ upřesnila.

V rekonstrukci domu má v plánu dál pokračovat, ale to už prý nebude tak náročné. „Potřebuje to v podstatě celé horní patro. To už ale můžu udělat tak, že jeden pokoj vyklidím, zrekonstruuju a tak to udělám postupně,“ vyprávěla na předvánočním setkání k charitativní akci Dopisy Ježíškovi, kam přišla podpořit cvičitelku Hanku Kynychovou.

Reklama

Další články

Načítám