Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O hollywoodské herečce Heather Graham je dobře známé, že na své postavě pravidelně dře. Její vášní je především jóga. Není divu, že se výsledky svého úsilí poměrně často a ráda pochlubí na sociálních sítích, a to rovnou v bikinách a pořádně zblízka. Nedávno se ovšem podělila i o další trik, který jí prý pomáhá vypadat stále mladě.

Představitelka striptérky Jade z Pařby ve Vegas si momentálně užívá pobytu v Mexiku, odkud sdílela snímky v tmavě hnědých bikinách na zavazování na bocích.

„Jsem tak vděčná, že jsem mohla vyrazit na jógový pobyt a meditovat při pohledu na oceán,“ připsala s snímkům herečka, která si cestu k józe našla již v roce 1992, když natáčela hororové drama Twin Peaks: Ohni, se mnou pojď. A ve svém nejnovějším filmu - komedii Chosen Family – dokonce ztvárňuje hlavní roli cvičitelky jógy Ann. Její sestru Clio pak ztvárňuje Julia Stiles.

Pokud byste i vy rádi znali tajemství jejího mladistvého vzhledu, podle Graham jí k němu pomáhá dostatek spánku, a to prý až 12 hodin denně! K tomu si dopřává i dvakrát denně meditaci. Hereččin trik je tak sice jistě příjemný a účinný, ale asi u málokoho reálně proveditelný…

Další články

Načítám