Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gwyneth Paltrow (51) byla ve svém nejnovějším rozhovoru pořádně upovídaná! V podcastu Alexandry Cooper nazvaném Call Her Daddy se podělila dokonce i o velice intimní vzpomínky na své dva slavné expartnery... Brada Pitta (60) a Bena Afflecka (51) dokonce neváhala v mnoha směrech porovnávat.

Herečka, která nedávno vyhrála soudní spor s očním lékařem Terrym Sandersonem, jenž ji zažaloval kvůli sedm let staré srážce na lyžích, odpověděla na řadu zvídavých dotazů... Například na otázku, kdo byl lepší v posteli, řekla: „To je vážně těžké. Brad byl v té době největší láska mého života, fungovala tam chemie. Ale Ben byl technicky excelentní.“

Na otázku, koho považuje za lepšího herce, odpověděla: „Oba jsou tak talentovaní. A Ben je i skvělý spisovatel a režisér. Ale myslím, že kdybych měla mluvit o samotném hraní, tak Brad. Když jen pomyslíte na všechny ty rozdílné role, které zvládl,“ pokračovala v porovnávání svých ex Gwyneth, která s Pittem randila od roku 1994, a dokonce se i zasnoubili, ale po třech letech se rozešli, jelikož se herečka údajně cítila příliš mladá na vdávání. Ještě téhož roku to dala dohromady s Affleckem. Vydrželi spolu rovněž tři roky.

Ale tím smršť porovnávacích dotazů neustávala. Kdo měl lepší styl? „Pravděpodobně Brad,“ odvětila Gwyneth a v podobném duchu pokračovala v upřímných odpovědích.

Kdo byl romantičtější? „Brad.“ Kdo Tě spíš rozesmál? „Ben.“ S kým ses častěji hádala? „S Benem.“ Kdo se víc staral o svůj vzhled? „Nejsem si jistá. Mám dojem, že ani jeden z nich nebyl moc ješitný. Nepřitahují mě kluci, kteří se hodně dívají do zrcadla.“ Kdo líp líbal? „Oba uměli skvěle líbat,“ prozradila herečka, načež vtipně dodala: „Nemůžu uvěřit, že tohle poslouchá moje dcera!“

Reklama

Další články

Načítám