Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky dvojici Kiki a Maki se Česko stalo velmocí plážového volejbalu. Kristýna Kolocová a Markéta Nausch Sluková se sice jako tandem rozpadly, ale ještě v létě měla Maki reprezentovat Českou republiku na olympijských hrách v Tokiu, ovšem kvůli pozitivnímu testu na covid hrát nemohla. Rozhodla se dát si po patnácti letech pauzu, aby mohla založit rodinu.

S manželem a současně trenérem Simonem Nauschem začali pracovat na miminku a nyní se pochlubila, že se dílo zadařilo. Markéta je těhotná. "My ten nejkrásnější dárek dostali už před pár měsíci. Nechávali jsme si to pro sebe a nejbližší rodinu, ale náš předčasný vánoční dáreček už se moc skrývat nechce a začíná se jasně ukazovat světu," podělila se o radostnou novinku plážová volejbalistka na sociálních sítích.

"Má přestávka v kariéře je zatím moc fajn a hlavní důvod mého přerušení se zdá být spokojený, roste a zatím spolupracuje na mém vysněném brzkém návratu na písek. Držte nám palce," vyzvala svoje fanoušky, jimž popřála ve svém statusu také krásné prožití svátků s jejich nejbližšími.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám