Hlavní obsah
Článek

Jako by toho na ikonu nejen francouzského filmu Gérarda Depardieua, který čelí obvinění ze sexuálního napadení několika žen a bojkotu na francouzské umělecké scéně, nebylo v posledních letech dost, zadělal si v úterý odpoledne v Římě na další lapálii. Herec se na zahrádce podniku Harry’s Bar dostal do ostré potyčky s fotografem Rinem Barillarim, jemuž se v Itálii přezdívá král paparazzi. Celému incidentu, který se neobešel bez ran pěstí, měl přihlížet i hercův dámský doprovod z Česka.

Neodbytný Barillari, jenž je svou dotěrností a potyčkami s celebritami proslulý, měl na zahrádce restaurace v ulici Via Veneto v Římě fotit herce s mladou Češkou, kterou zahraniční média označují jako herečku a producentku Magdu Vavrušovou. U stolu s nimi měla sedět další čtveřice lidí. Podle očitého svědka, novináře Gianniho Riotty, který byl tou dobou v podniku na kávě, byl Barillari několikrát požádán, aby přestal fotit, když tak neučinil, přišel si to s ním herec vyřídit důrazněji.

„Tajně jsem ho fotil s krásnou dívkou, všimla si mě a hodili po mně trochu ledu, což je u slavných normální věc, kterou dělají často. Nikdy bych ale nečekal, co se stane pak. Přišla ke mně a poslala mě do pr… a pak dorazil on,“ popsal situaci téměř osmdesátiletý Barillari s tím, že pak k němu přišel Depardieu a uštědřil mu tři rány do obličeje. Jeho slova následně víceméně potvrdil i majitel restaurace, který hovořil o dvou ranách pěstí. Poté měl herec i se všemi lidmi u stolu opustit podnik a odjet autem pryč.

Vyjádření již poskytla právnička Delphine Meillet, která tvrdí, že Barillari do ženy, která herce doprovázela, strkal a že se dotknul paží jejího hrudníku. Herec údajně chtěl zakročit, ale následně spadl a sklouzl na fotografa. Magda Vavrušová byla převezena do nemocnice a údajně plánuje fotografa zažalovat. Podle Meillet i po tom všem fotograf ve focení pokračoval.

Do nemocnice byl následně převezen i Barillari, zda proti herci vznese obvinění, se zatím neví. S napadeními celebritami má ovšem četné zkušenosti, v roce 2018 popsal, že má za sebou 11 zlomených žeber, 163 výjezdů do nemocnic a 76 rozbitých fotoaparátů.

Další články

Načítám