Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v únoru nám prozradila, že se letos bude vdávat. A generálku, co se svatebních šatů týče, už má vlastně za sebou. Půvabná modelka a matka rok a půl starých dvojčat Hana Vágnerová je totiž předváděla na velké přehlídkové show Fashion Night Brno.

Svatební šaty byly vrcholem přehlídky návrháře Miroslava Michaela Knota, jehož je Hanka tváří. "Bude určitě šít i moje svatební šaty. Jak budou vypadat, je zatím tajné, ale shodli jsme se na tom, že je budeme chtít udělat ve stylu Sněhurky. Svatbu totiž budeme mít v prosinci," prozradila snoubenka motocyklového závodníka Karla Abraháma.

Kdo by si myslel, že zimní svatbu plánují někde v teple, spletl by se. A nebude to ani doma v Brně. "Nakonec jsme se rozhodli uspořádat svatbu v Praze. I vzhledem k zahraničním hostům. V Brně a okolí bylo těžké sehnat něco komfortního, aby tam bylo teplo," upřesnila.

A proč svatba v zimě? "Je to i z toho důvodu, že má Kája přes rok sezónu a první zvládnutelný termín byl právě až na začátku prosince. Ale přiznám se, že jsem i ráda. Budeme to mít hodně neobvyklé a netradiční, aspoň bude změna," míní Hanka, která žádnou hubnoucí kúru do svatebek neplánuje a ani to nepotřebuje, jak můžete vidět i z jejích přehlídkových fotek v naší fotogalerii. "Nejlepší dieta jsou dvojčata," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám