Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Soukalová (34) v sobě nezapře bývalou úspěšnou sportovkyni. Usměvavá kráska si užívá letní radovánky s rodinkou. O střípky z prosluněných dní se nedávno pochlubila svým fanouškům. S přítelem Milošem a dcerkou Isabelkou vyrazili na paddleboard. Populární „pádlovačka na prkně“! se prý dceři náramně líbila a jak je vidět, pobavili se i rodiče.

„Zdravíme z pádlovačky. Nečekala jsem, jak moc si tuhle záležitost oblíbíme. Dokonalé nejen na zpevnění celého těla. Dokonce i naše hyperdítě se na paddleboardu dokáže aspoň na chvíli zklidnit. Neuvěřitelný,“ pochvalovala si Soukalová, které to v plavkách moc slušelo.

Soukalová letos skončila jako moderátorka na Primě. Rozhodně ale nezahálí. Kromě výchovy své dcerky už nějaký ten pátek pracuje na dokumentu Gabriela Soukalová Pravda se pořád vyplatí.

„S nabídkou jsem váhala snad jen dvě vteřiny. Na dokumentu pracujeme už rok a půl, doufám, že můj příběh namotivuje spousty dalších lidí během života, a to i ve chvílích, kdy to nebudou mít jednoduché,“ řekla o dokumentu Super.cz Soukalová s tím, že dokument odhalí také stinné stránky jejího osobního i kariérního života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám