Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Soukalová (34) prožívá krásné období, za čímž stojí i její partner Miloš Kadeřábek, se kterým je ve vztahu necelé čtyři roky a mají spolu dvouletou dceru Izabelku.

I proto se tak v poslední době nabízela otázka, zda už partneři nepomýšlí na možnou veselku.

„Párkrát jsme se o tom bavili. Říkala jsem, že už to mám jednou za sebou, takže na tom ani nijak netrvám. Nemám to tak, že bych si to vyloženě vnitřně přála. Říkala jsem, že postupem času, a pokud bude přítel chtít a dojde k závěru, že by tento krok chtěl učinit, tak budu ráda. Ale jestli to bude za dva roky, pět nebo za deset, to neřeším,“ prozradila pro Super.cz bývalá biatlonistka v době, kdy byla zasnoubená, ale tento krásný životní moment si nechávala pro sebe, a to až do premiéry filmu. Právě ten totiž v závěru odhalil, že Gabrielu požádal Miloš o ruku. Je tedy velmi pravděpodobné, že se svatba uskuteční ještě letos.

Pokud jde o dcerku, tak dělá rodičům jenom radost. „Naše holčička je velice upovídaná, pořád něco komentuje a je to kolikrát hodně vtipné. Hodně se s ní nasmějeme. Také je poměrně energická, což jsme oba očekávali, protože jsme oba s přítelem velmi aktivní. Jsme za to rádi, je to obrovský dar a vnímám to jako to nejlepší, co se mi mohlo stát. Nevyměnila bych to za nic na světě, i když je to kolikrát náročné,“ dodala Gabriela Soukalová.

Reklama

Další články

Načítám