Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První polovinu prázdnin trávila moderátorka Gabriela Partyšová (45) na moři. S přítelem, podnikatelem Igorem Faitem, synem Kristiánem a částí rodiny odletěla na slunnou Mallorcu, kde si užívala nejen koupání v moři.

„Cestování a poznávání nových míst, koutů světa, kultur je pro mě vždy největším zážitkem. Nepotrpím si na věcné dary, tím největším je pro mě jednoznačně strávený čas s mým partnerem, synem a blízkými,“ svěřila se Super.cz Gabriela, která trávila cely červenec s partnerem, dětmi a přáteli v jeho vile na španělském ostrově.

„Čas prázdnin věnujeme oba dětem, které potřebují i trochu aktivnější dovolenou. Hodně jsme plavali v moři a trávili čas na lodi. Také jsme pravidelně chodili na padel, golf a kolo,“ prozradila moderátorka pořadu Život ve hvězdách, která nedávno opět rozjela oblíbenou výzvu 100 dnů v pohybu.

Během dovolené si vypůjčili luxusní loď a vyrazili na nedalekou Menorcu. „Kotvili jsme v jedné nádherné zátoce, kde trávil svůj čas ve vedlejší lodi Jack Sparrow neboli Johnny Depp. Prozradila nám to místní vodní taxikářka, která vozila lidi z lodi na člunu do místních barů a restaurací. Chvíli jsme pak jeho loď pozorovali dalekohledem,“ řekla s úsměvem moderátorka.

Na lodi už procestovala všechny ostrovy v Karibiku, Chorvatsko a minulý rok i řecké ostrovy. „Mám dokonce kapitánské zkoušky, které jsem si dělala na Maltě před mnoha lety. Z moře mám velký respekt, zažila jsem i velmi nebezpečné situace, které se na moři mohou během jedné minuty vyskytnout,“ dodala Gabriela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám