Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku Gabrielu Partyšovou (45) čeká kšeft, který jí pořádně zamotal hlavu. Jelikož má spoluuvádět soutěž Česká Miss s producentem a bývalým porotcem Talentu Jaro Slávikem (49), má starost, aby vedle něj vůbec byla vidět a nesahala mu jen po pás.

"To, že jsou vysoké soutěžící holky, je v pohodě. Missky takové být musí. Ale Jaro je basketbalista a myslím, že výškový rozdíl mezi námi je asi třicet centimetrů. Budu se to snažit aspoň částečně vyrovnat podpatky. Míň než dvanácticentimetrové být nemohou, ale asi by měly být ještě vyšší. Tak si snad kvůli Jarovi nevyvrtnu kotník, nebo nezlomím nohu," doufá Gábina.

Pro Partyšovou je Česká Miss už třetím velkým přímým přenosem. Před několika lety uváděla Českého slavíka, má za sebou i loňského Silvestra na Primě. "Pokaždé je to výzva, i když si říkám, že už do přímého přenosu nikdy nepůjdu, protože je to velmi náročné. Kvůli penězům to ale určitě nedělám," tvrdí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám