Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když začíná přijímat role babiček, tak neztrácí svěží vzhled. Veroniku Freimanovou těší, že má dobrý genetický základ, vždyť se její babička prý dožila 104 let. Zároveň ale nenechává nic náhodě a zodpovědně se stará o své tělo.

Jedním z vašich posledních počinů bylo natáčení seriálu Strážmistr Topinka, kde jste hrála maminku hlavního hrdiny. Jak vzpomínáte na natáčení v Beskydech?

Bylo to pravdu moc hezky herecky obsazené. Bob Mikluš mi hrál syna, Jirka Bartoška partnera. Byla to krásná práce, i když náročná vzhledem k dojíždění.

Jak se udržujete ve formě, abyste to vše zvládala?

Svěřuji se do rukou dcery Terezy, která má kosmetický salon. Zároveň musím cvičit, kvůli zádům a pohybu. Právě kvůli natáčení Strážmistra Topinky jsem jezdila pět hodin do Beskyd a pět hodin z Beskyd. Kdybych necvičila, tak by to moje páteř odnesla.

A cvičíte sama, nebo s trenérem?

Cvičím se svou trenérkou Katkou. Vždycky si domluvíme termíny na měsíc dopředu a praktikujeme téměř chiropraktické cvičení. Kromě toho chodím na rehabilitace.

Je mi tolik, kolik mi je. Kdybych necvičila, tak bych se nemohla na jevišti tolik hýbat.

Na jaké pracovní projekty se těšíte?

Brzy začnu točit pohádku, která se bude vysílat o Vánocích. Po tom, co mi skončilo takřka roční natáčení Strážmistra Topinky, jsem se těšila na to, že si konečně chvilku odpočinu, zklidním se. Věnuji se dál svým představení.

Jak relaxuje Veronika Freimanová?

Vždycky se to musím znovu naučit, zastavit se a zbavit se toho vnitřního běhu. Když točím větší projekt, tak musím často vstávat ve čtyři ráno. Nebo chodit pozdě spát.

Nezanedbávala jste kvůli své práci úlohu babičky?

Ne, pokud můžu, tak jsem s rodinou. Zrovna včera jsme se viděli.

Jste typ hlídací babičky?

Jezdím s kočárkem, snažím se pomáhat.

Co se ve vašem životě změnilo, když se vám narodila vnučka?

Nedovedla jsem si představit, jaké pocity přijdou. Neočekávala jsem, že mě ovládne tak silný cit. Stejný pocit, který jsem cítila ke svým dětem. Když přijde dítě vašeho dítěte, tak najednou myslíte a bojíte se o dalšího tvora. Je to skvělé a netušila jsem, že mě to vůbec v životě potká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám