Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mélanie Thierry si letošní festival v Cannes užívá dost nalehko. Už podruhé na sebe oblékla průhledný model, v němž na sebe poutala pozornost fotografů.

První byly zelené šaty s vysokým rozparkem, které oblékla v pondělí na premiéru snímku The French Dispatch, podruhé, šlo o premiéru snímku Tralala, v němž si zahrála hlavní roli, zapózovala v průhledných šatech ve stylu Kate Moss, tenkých jako pavučinka. Třpytivý model nezakrýval téměř nic.

Jedno je jisté, veškerou pozornost strhla na sebe, i když vedle ní na červeném koberci stál slavný herecký kolega Mathieu Amalric, kterého si diváci velmi dobře pamatují jako záporného hrdinu v bondovce Quantum of Solace.

Mélanie není žádnou začínající herečkou, za pár dní jí bude 40 let a první velkou roli získala už v 17 letech. Před hereckou kariérou se chvíli věnovala modelingu, a dokonce nafotila kampaň pro věhlasnou značku Hermés. Je matkou dvou synů, které má se svým partnerem, zpěvákem Raphaëlem Harochem. Ve vztahu jsou od roku 2002.

Reklama

Další články

Načítám