Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních dnes média spekulovala, že Michal Červín (35) uprchl do zahraničí, aby se vyhnul osmiletému trestu vězení.

Super.cz má důkaz, že se bývalá hvězda reality show Vem si mě neskrývá ani v Thajsku, kam odjel v únoru na dovolenou, ani ve Spojených arabských emirátech, jak mylně uvedl jistý deník. Jako jediní jsme se s Michalem Červínem setkali krátce poté, co se vrátil ze své dovolené v jihovýchodní Asii. Nepravomocně odsouzený opálený podnikatel naší fotografce dokonce zapózoval.

„V žádném případě nemám v úmyslu se skrývat a strávit zbytek života na útěku. Naopak věřím ve zdravý úsudek soudu a v to, že prověří všechny námi vyvrácené důkazy,“ svěřil se nám Červín.

Podnikatel uvedl, že jeho právní zástupce zaslal Vrchnímu soudu kopii letenky, ze které prý jasně vyplývalo, kde se nacházel, a kdy se měl vrátit. „Předpokládám, že mluvčí vrchního zastupitelství je vzdělaný člověk a rozhodně by nedezinformoval veřejnost mylným údajem,“ komentuje Červín výroky mluvčího Vrchního soudu v Praze Jana Fořta.

Ověřili jsem si, že na základě dokladů předložených advokátem byl Červínův případ skutečně přeložen z 27. února na 2. dubna. Jak vleklý případ dopadne, a jestli Michal Červín nakonec skončí za mřížemi, vás budeme informovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám