Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umělkyně a světově známá modelka Hana Jiříčková potvrzuje svou pozici momentálně nejúspěšnější české topmodelky každou svou prací. Po desítkách focení pro nejrůznější mutace časopisu Vogue, kosmetických kampaní a dalších titulních stranách se stále drží na špičce.

Momentálně má za sebou další světovou kampaň, která se realizovala v Praze, kde byla hlavní hvězdou. "Když máte možnost vidět Hanku při práci, ještě více si uvědomíte, že to obrovské nasazení a píle, které topmodelka jejího formátu této práci dává, ji vyneslo až na pozici, kde se v modelingovém světě nachází. Její energie a esprit ovládly celý barrandovský ateliér. Byl jsem velmi hrdý na to, jak více jak 100členný štáb tleskal jejímu talentu. Je jasným příkladem toho, že k udržení se na špičce modelingu jen pěkná tvář nestačí,“ říká její agent Saša Jány.

Hanka, která je zařazena mezi padesát světových topmodelek odborným serverem models.com, začala svou kariéru vítězstvím národního finále Schwarzkopf Elite Model Look. Svůj obrovský potenciál pak potvrdila 3. místem na světovém finále, které se konalo v Praze. Ve volných chvílích se tato charizmatická múza fotografů jako Peter Lindbergh, Mario Testino či David Sims věnuje své velké zálibě - malbě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám