Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár lety se „hecnul“ a shodil těžko uvěřitelných 50 kilogramů! Janu Řezníčkovi (33) nadšeně tleskali nejen jeho blízcí a kamarádi, ale i kolegové v Ulici. Vysněnou postavu si hvězda nekonečného seriálu moc dlouho neužila.

„Pár lidí mi napsalo zprávu, jak se mi podařilo zhubnout. Místo toho, abych odepisoval všem, napíšu to sem tak nějak v kostce. Od půlky září jsem začal u Hanky Ondrušové. Mám takovou speciální dietu, k Hance chodím pravidelně na konzultace a není to žádné trápení. Je prostě profík,“ pochlubil se herec na Instagramu, když přijímal gratulace ke svému novému já.

Poté, co zhubl pytel cementu, jak sám s oblibou říkal, všichni jeho fanoušci s napětím čekali, co bude dál. Podaří se mu vysněnou váhu udržet? Nebo se mu kila vrátí jako bumerang a na vlastní kůži i on pozná, co je jo-jo efekt?

Teď už nejen diváci Ulice vědí, že se platí ta druhá možnost. Seriálový řezník Pavel Pelc zase přibral a je zpátky na své původní váze. Žíly mu to ale netrhá. „Jednou máte víc, pak zas míň. K hubnutí to patří, že se váha mění. A jestli náhodou zase přiberu, co už nadělám,“ krčí rameny Řezníček, který už každopádně ví, jak na to. Jednou už se mu to povedlo.

Jestli kostymérky novácké Ulice řešily, že populární postava potřebuje nový šatník, teď mohou s klidným svědomím sáhnout po oblečení, které před časem vyřadily. Pokud se ho tedy nezbavily. To by musely pořídit nové…

Další články

Načítám