Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela 05 a Radeček se svými lídry, bratry Polákovými, bývá hosty Českého slavíka už několik let. Letos ale měli mnohem větší důvod hodit se do gala než jen fandit kolegům. Jejich píseň Hory, která oslovila statisíce posluchačů, byla totiž nominována jako Skladba roku a nominaci proměnila.

Chlapci ze Šumperka tak porazili například Marka Ztraceného anebo Mirai, kteří byli ve stejné kategorii také nominováni. A náležitě se na to vyfikli. Celí se blyštěli v oblecích s flitry. „Snažíme se zazářit, kdyžtak aspoň oblečením, když nevyjde ten Slavík,“ řekl nám ještě před začátkem přenosu basák Ondřej Polák. „V Šumperku se to prostě nosí, tak jsme to přijeli ukázat i sem do Prahy,“ žertoval jeho bratr, zpěvák Tomáš Polák.

Už z nominace měla kapela obrovskou radost. „Už to je pro partu kluků z jesenických hor něco velkého. Ale těm Horám věříme,“ měl správné tušení Tomáš Polák, který se stal před pár týdny trojnásobným tatínkem, takže z oslav hned tak nevyjde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám