Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to dva týdny, co nejslavnější český lesbický pár oznámil konec vztahu. Zatímco pokerová hráčka Barbora Mlejnková se od té doby pravidelně objevuje na veřejnosti, její ex, modelka a influencerka Veronica Biasiol, ze společnosti zmizela.

Ukázala se až na akci Miss Czech Republic, kde se představoval byt určený pro vítězku této soutěže krásy. Veronica si ho přišla prohlédnout s spolu s ostatními finalistkami. K tomu, aby se vyjádřila ke spekulacím o důvodu rozchodu s Mlejnkovou, se ale necítila. „Nezlobte se, možná někdy později,“ omluvila se Super.cz.

„Naše osobnosti jsou zjevně neslučitelné, a to mě vede k nutnosti jít dál vlastním směrem. Poslední tři roky byly jedny z nejintenzivnějších v mém životě, ale cítím, že jsme si předaly, co jsme měly. I přes neustálé snahy o zlepšení jsem po posledních událostech rezignovala a vztah nadobro ukončila. Prosím, žádné další spekulace proč, jak, kvůli komu nebo čemu. Jde o moje osobní rozhodnutí, naše soukromí, a především dva cizí životy. Respektujte to,“ zní její zatím jediné vyjádření.

O tom, že ji Mlejnková podezřívala z další nevěry, tentokrát s mužem, se ovšem mluví v kuloárech soutěže. Na soustředění finalistek v Egyptě se měla Veronica sblížit s účastníkem reality show Love Island Adamem Sedrem, který bude Česko zastupovat v mezinárodní soutěži Mr. Supranational. Všichni si ale myslí, že je to velmi nepravděpodobné, a mají k tomu řadu argumentů. Biasiol spekulace neřeší a soustředí se hlavně na přípravu na finále, které proběhne už 11. května.

Reklama

Další články

Načítám