Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Veroniky Žilkové (62), herec Vincent Navrátil, oznámil koncem minulého roku rozchod s embryoložkou Anetou, se kterou tvořil pár několik let.

Avšak o nové nápadnice nouzi zajisté nemá, a to nejen v Česku, ale také na Slovensku, kde je seriálovým oblíbencem.

Dalším faktorem bude i jeho instagramový profil, kde se v poslední době pochlubil několika snímky své vysportované postavy, a to rovnou bez trička. Jeden ze snímků dokonce slíbil moderátorce Evě Decastelo (45), kterou zmínil v příspěvku. Čímž dodržel svá slova o tom, že se pokusí udržet si formu i přes vánoční svátky.

„Jak jsem slíbil Evě Decastelo. Úplná fyzická dekadence snad neproběhla. Mentální dekadence proběhla přidáním této fotky,“ uvedl ke snímku, kde vyniká jeho statná postava.

Redakci Super.cz nedávno prozradil, že na svém těle pravidelně maká. "Je za tím sebestředný důvod, abych se pochlubil, že cvičím. Nebudu se tvářit, že ne. Ale je to pro mě i bič,“ svěřil se.

Odměnou za pravidelný pohyb v kombinaci s vyváženou stravou je mu nejen parádní postava, ale také lichotky fanynek, které si čte pod každým příspěvkem.

„Na takovou fotku bych se mohla dívat každý den. Jste kus chlapa,“ vzkázala jedna z fanynek. „Vincente, všechny ženy z tebe odpadávají, tak to nepokaz,“ napsal další obdivovatel.

Reklama

Další články

Načítám