Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tím nejserióznějším představitelem zákona je v seriálu Polda šéf oddělení Andrej Křížek v podání Igora Orozoviče. Nyní ale máme možnost vidět herce v úplně jiné poloze. A dokonce tak, jak jej příroda stvořila. V novém videoklipu totiž vystupuje úplně nahý.

Jde o klip k písni Holubí muž, který se odehrává v prostorách Národního divadla, které je hercovou domovskou scénou. Vizuálně dráždivý klip režíroval držitel Českého lva Jan Baset Střítežský a vedle Orozoviče, který se v závěru objeví zcela nahý, v něm vystupuje taneční skupina Deccadancers.

Není to přitom tak dlouho, co herec tvrdil, že svlékání nemá zapotřebí. „Svlékali mě pořád ve všech divadlech, při každé inscenaci. A taky už to není to, co to bývalo,“ prohlásil skromně. „Navíc by to bylo laciné. Chtěl bych posluchače upoutat spíš hudbou a textem, s tím je mnohem víc práce, než abych ukazoval, jak jsem se narodil,“ řekl Super.cz.

Videoklip předznamenává Orozovičův hudební projekt, vydává totiž desku s názvem Když chlap svléká tmu. Obsahuje jedenáct autorských písní a zazní na ní i hlasy známých zpěvaček, jakými jsou Aneta Langerová, Barbora Poláková a Anna Marie Tichá, anebo herečky Ivy Janžurové.

Album vychází v pátek 12. dubna 2024 na CD i v digitálních formátech. Křest se uskuteční během dvou speciálních koncertů v pražské La Fabrice, které se konají 26. a 27. dubna.

Reklama

Další články

Načítám