Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Felix Slováček mladší je už dávno etablovaný v hudební branži a vystupují s ním i jeho sestra Anna Slováčková (28) a otec Felix Slováček. Jejich nejnovějším projektem je koncert Lady Carneval s hity Karla Svobody v podání zpěváka Ladislava Bubnára, který vyrostl v dětském domově.

Projekt se symfonickým orchestrem je pro něj další výzvou, i když to pro něj nebude poprvé. „Přišel za mnou producent s tím, že by chtěl, abych to dirigoval. Se zpěvákem jsme se neznali,“ svěřil se na setkání, jehož se účastnili jeho sestra a táta, a které pro něj bylo zároveň seznámením s Bubnárem. „Těším se na to, protože tam budou i jiná aranžmá a také tanečnice,“ prozradil ke koncertu, který proběhne v lednu v Kongresovém centru.

Jeho nápadem už bylo to, že do práce zapojí i rodinu. „Kšefty“ si prý v rámci rodiny dohazují všichni. „Aspoň já a táta to tak děláme, ségra se ještě musí učit,“ usmíval se.

Pokud jde o Ladislava Bubnára, který bude protagonistou koncertu, je už v branži celkem známý, takže Felix nepřijal dirigování kvůli tomu, aby mu pomohl. „Hodně se vyprofiloval a je šikovný, takže mu není potřeba pomáhat. Ale kdyby mě někdo oslovil s nabídkou, abych někomu pomohl, udělal bych to rád,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám