Hlavní obsah
Článek

Největšího favorita na vítězství v druhé řadě Česko Slovenské SuperStar Lukáše Adamce zradili jeho nejlepší kamarádi. V roce 2008 se tento mladík rozjel na soukromé párty. Dnes se mu to vrátilo jako bumerang. Jeho nejbližší totiž zpeněžili velmi intimní fotografie z jeho soukromí.

Když se mladý Slovák svými výkony stal největším favoritem na vítězství, neváhali a prodali jeho choulostivé snímky. Nejmenovanému českému bulváru střelili za několik desítek tisíc fotografie, na kterých Adamce osahávají jeho kamarádi. A nejen to. Mladý rocker je na snímcích zvěčněn v rouše Adamově.

„Fotky jsou z párty na chalupě v turistické oblasti Soroška na východě Slovenska. Lukáš byl pěkně opilý,“ napsal v e-mailu Lukášův dnes asi již bývalý kamarád s tím, že se zpěvákův rozkrok na párty stal poutním místem jeho rozjetých kamarádů.

„Nejsem na kluky. Mám holku, takže doufám, že si to lidé nebudou myslet. Jednoduše jsme slavili a trošku se to rozjelo. Víc bych v tom nehledal,“ řekl Adamec deníku Aha!. Jeho slova potvrzují i inkriminované fotografie. Na jedné z nich totiž drží v rukou dvě láhve tvrdého alkoholu. A nasává rovnou z nich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám