Hlavní obsah
Článek

Známý festival v Cannes je velkým filmový svátkem a přehlídkou těch nejhonosnějších rób. Podívejte se na nejodvážnější modely této sezóny.

Na šedesátý čtvrtý ročník se opět sjely celebrity ze všech koutů světa. Perfektní šaty, make-up i pánský doprovod. To jsou zásadní předpoklady všech hvězd, které si nejdůležitější kulturní událost roku rozhodně nenechaly ujít. Některé ze známých osobností svým zjevem a výběrem oděvu šokovaly, jiné nadchly.

Nejvíce pozornosti sklidila modelka Candice Boucher. Ta velmi dobře ví, jak na sebe upozornit. Na premiéru filmu Hearat Shulayim dorazila v černých průsvitných šatech. Jen malé kousky černé látky zakrývaly nejintimnější partie jejího těla.

Zpěvačka a kontroverzní umělkyně Lady Gaga (38) opět nezklamala. Přijela parádní lodí a vystoupila v nepopsatelném zlatočerném modelu. Na hlavě měla trojbarevnou paruku.

Herečka Axelle Laffont překvapila nezvyklou volbou. Oblékla si na sebe overal se zebřím vzorem, který upozornil na jejín svůdný hrudník.

Mezi herečky, které měly při výběru šatů šťastnou ruku, patřila například Penelope Cruz, která se na premiéře čtvrtého dílu série Piráti z Karibiku objevila ve fialkové vyšívané róbě značky Marchesa.  Její oděv úžasně odkryl hereččiny sexy křivky.

Bílou róbu značky Stéphane Rolland zvolila zpěvačka Cheryl Cole pro premiéru filmu Habemus Papam. Hluboký výstřih, který odhaloval zpěvaččiny přednosti, byl ještě zdůrazněn masívní zlatou ozdobou.

Reklama

Další články

Načítám