Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V síťovaných trikách má Richard Krajčo (46) oblibu již roky. V poslední době začal být zpěvák a herec na slavnostních událostech ale ještě extravagantnější než dřív. Největší hejt však zaznamenal loni na Slavících, kam dorazil i s kabelkou. S kritikou počítá ale i po premiéře seriálu Iveta.

Na svém outfitu si herec nechal záležet i tentokrát. Do kina Lucerna dorazil s manželkou Karin Krajčo Babinskou. Zpěvák vsadil na zvonové kožené kalhoty a sako ze stejného materiálu, model doplnil o síťovaný top a centimetry si přidal kovbojskými botami s vyšším podpatkem. K modelu si pak vzal crossbody kabelku značky Karl Lagerfeld.

„Mám takovou vizi, ale jinak mi pomáhá stylista Dušan Chrástek, který mi rozumí a vždycky mi donese to, co si přeji nebo mu dám jako předobraz. Teď jsem si řekl, že bych mohl dojít jako Jim Morrison. Ale vždycky, když mi někdo řekne na místě, že to vypadá dobře, tak pak dostanu čoud v těch výstupech, tak já se zase těším, co napíšou,“ svěřil se Super.cz se smíchem Krajčo, která ve třetí sérii seriálu Iveta zahrál Zdeňka Macuru.

Role pro něho byla rozhodně výzvou a musel projít také řádnou proměnou. Musel jsem jakoby nabrat na váze. Musím říct, že mě oplácali. Dali mi vycpávky i do pusy a ono to s těmi vlasy a jinýma čočkama, musím říct, vypadalo docela věrohodně,“ svěřil se na premiéře Richard Krajčo.

Další články

Načítám