Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná expřítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (52), modelka Inna Puhajková (38), byla při focení charitativního kalendáře, jehož výtěžek poputuje na pomoc opuštěným a nemocným pejskům pro občanské sdružení na ochranu zvířat Toulavé tlapky, pěkně odvážná. I když jí všichni z produkce a také z útulku říkali, že se nemá přibližovat k jednomu velmi nebezpečnému psovi, Inna jejich varování nedbala, a pejska si přesto šla pohladit.

"Všichni jsme trnuli strachy. Ten pes se dostal do útulku, protože údajně hodně vážně napadl a pokousal svého majitele, a ten ho proto kvůli dalším obavám dal do útulku. Inna si ho ale na první pohled zamilovala a rozhodla se, že ho pohladí. Měli jsme fakt strach," řekl Super.cz fotograf kalendáře Filip Matušinský.

"Překvapivě ten pes byl jak beránek a pořád ji oblizoval. Ale fakt jsme měli strach. Asi cítil tu vřelost, kterou Inna v sobě má," dodal Matušinský.

Vedle Inny se v kalendáři pro opuštěné pejsky objeví Eva Decastelo, Dominika Kadlčková, Martina Dvořáková, Martina Pártlová, Tereza Zimová, Veronika Nová a další známé tváře. Křest proběhne již tento čtvrtek v klubu Hany Bany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám