Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, vztah bývalé missky Michaely Štoudkové (38) s přítelem, s nímž vychovávala jeho syna, je již minulostí. Zatímco z okolí modelky přicházely informace, že se o rozpadu partnerství dozvěděla jen náhodou od kamarádky, přičemž její ex se už měl veselit s jednou z bývalých moderátorek Primy, přátelé jejího bývalého tvrdí, že o kopačkách věděla ještě před svým loňským odletem za hranice všedních dnů, jen jim nepřikládala význam.

Super.cz se nyní ozval sám údajný nevěrník. A nestačili jsme se divit!

„Mám být takové to zvíře, které obelhalo chudinku Štoudkovou ve vztahu. Je to hloupé. Vypadá to, jako by si stěžovala. My si s Míšou nic špatného neudělali,“ řekl nám Karel. A nevědomky potvrdil, že informace od zdroje v předchozím článku nebyly nepravdivé.

„Bude to někdo, kdo Míšu dobře zná. Byly tam konkrétní informace o návštěvě divadla s mými blízkými, o které věděli jen někteří lidé. S Míšou opravdu už nějakou dobu ve vztahu nejsem. Občas se vídáme. Mám Míšu rád, ona mě o něco víc a možná hůř nesla nějaké odloučení. Říkejme tomu tak spíš než rozchod. Každý to ale vnímal jinak,“ krčí rameny muž. O tom, že by vztah se Štoudkovou skončil kvůli nové ženě, prý nemůže být ani řeč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám