Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Dorota Nvotová (37) má po svém boku nového přítele, na konci května navázala vztah s expartnerem slovenské prezidentky Zuzany Čaputové Peterem Konečným (53). Oba v sobotu na sociálních sítích sdíleli společné fotky s označením.

Partneři sdíleli společné fotky na svých sociálních sítích

„Dorotku jsem našel jako nejkrásnější truhlu na dně oceánu. Vůbec mě nepřekvapilo, že uvnitř je poklad. Nevrátím ho,“ řekl Konečný Novému Času na konto své nové partnerky.

„Poznali jsme se na konci května. Před mojí oblíbenou kavárnou parkovala krásná motorka. Pozorovala jsem, kdo k ní přijde, a potom přeskočila jiskra,“ řekla Nvotová, jež je dcerou herečky Anny Šiškové, slovenskému Novému Času, který s informací přišel.

„Je velmi vtipný a bystrý, a zároveň starostlivý a empatický. Ojedinělá kombinace. Spojují nás téměř všechny naše aktivity, oba fotíme, píšeme a děláme hudbu. Je to až neuvěřitelné, že má někdo tu stejnou uměleckou trojkombinaci,“ dodala Nvotová, kterou čeští diváci mohou znát například z komedie O život nebo z filmu Roming.

Sestrou Doroty je filmařka Tereza Nvotová, která se nedávno v New Yorku provdala za známého amerického herce Jacoba Pittse.

Reklama

Další články

Načítám