Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proč nezačít s večírky hned při pondělku, že? Známé tváře se vydaly na otevření nové sushi restaurace, kam byl doporučený dress code v černé a bordó, což jsou i barvy zdejšího dekoru.

Kdo na první pohled zvoleným modelem rozhodně zaujal, byla blondýnka s obřím dekoltem. Kráska původem z Kyrgyzstánu žije v Praze od roku 2009, kdy se sem přestěhovala s rodiči a pomalu začala bodovat v modelingu. V roce 2016 vyhrála soutěž krásy Miss Europe. Největší pozornost na sebe ovšem strhla díky vztahu a poté bouřlivému rozchodu s miliardářem Richardem Chladem. To už jsou ale tři roky, vše je zapomenuto a Lia Kees žije svůj vlastní život. S novým partnerem ale nedorazila, soukromí se snaží střežit.

Sexy křivky vystavila také podnikatelka z Brna Lenka Dragounová. Na svůdné outfity si blízká kamarádka hudebníka Felixe Slováčka, která nevynechá žádnou akci, kam je pozvána, potrpí. Ani tentokrát nezklamala.

Hvězdami večera byli Karlos Vémola (38) s manželkou Lelou Vémola (34), která tentokrát místo dekoltu odhalila štíhlé dlouhé nohy. Plochým bříškem se ve svém outfitu pochlubila tanečnice Denisa Grossová. Seklo to i sestrám Tereze Mátlové (48)Kate Matl (45), které se po dlouhé době objevily na stejné párty.

Jak to návštěvníkům sushi baru v pražském paláci Koruna slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám