Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý manžel Vlaďky Erbové (42) a otec jejich společné dcery Viktorie nám poskytl exkluzivní zpověď, jak momentálně fungují jejich vztahy. Ty jsou hodně narušené. Zdeněk Bahenský již před několika lety požádal o snížení výživného na Viktorku, které bylo soudem stanoveno na 18 tisíc korun.

Nyní už zdaleka tolik nevydělává. Promluvil i o komunikaci s Vlaďkou a o tom, kdy měl naposledy možnost dceru vidět. Netušil ani, kdo dceru hlídal, když byla Vlaďka hospitalizována, ani to, kam nastoupí do školy.

"Moc informací jsem se nedozvěděl, ale v poslední době proběhla nějaká emailová komunikace mezi mnou a Vlaďkou. Takže mi dá na vědomí, kde by měla Viktorka studovat, ještě do školy bohužel nenastoupila, ale řeší se to, takže v nejbližší době to tak snad bude. Měla by jít do 8. třídy a řeší se, jestli zůstane na gymnáziu, nebo na základní škole. Vlaďka mi poslala trvalou adresu, takže to bude v Mostě," řekl nám Bahenský.

Kde jeho dcera bydlela, když byla její matka v nemocnici, nevěděl. "Jen jsem si ze článků přečetl, že byla u rodinných známých. Ale předpokládám, že byla u rodičů Vlaďky a tam se o ni postarali," míní. Podle jeho informací už je ale Vlaďka z nemocnice propuštěná, jeho známí už ji viděli právě v Mostě.

A jak to bude se soudem o výživné, který se opět odložil? "Měl by proběhnout 26. září. Částku, na kterou výživné snížit, bych nechal na soudci," prozradil Zdeněk, který momentálně nevydělává a čeká na další hokejové angažmá.

"V hokeji už začínám být kariérně starší, doby, kdy jsem vydělával víc, už jsou pryč, a není tam žádná perspektiva hrát v Rusku nebo NHL. Řeším spíš kluby v evropských státech, jako je Francie nebo Polsko," upřesnil.

Zajímalo nás samozřejmě i to, jak, a zda vůbec, se s dcerou vídá. "Naposledy jsem ji viděl na její narozeniny 9. února. Od té doby ta komunikace strašně vázne a není tam zájem z jejich strany o nějaké setkání, abychom se viděli a měli na sebe čas. Už je jí třináct, může se rozhodovat sama. Byly tam takové věci jako doučování do školy, testy ve škole, kamarádi, krasobruslení. Viktorka je strašně aktivní člověk, už je to mladá dáma, takže se jí na jednu stranu nedivím, že má svoje vlastní zájmy. Ale rád bych ji viděl. Mrzí mě, že je to teď tak, jak to je," uzavřel Bahenský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám