Hlavní obsah
Článek

Moderátor Jiří Pomeje (†54) zakončil své první čtyři dny působení ve VIP zprávách opravdu nepřekonatelně. Tenhle ukřičený nezmar totiž ve čtvrtek vystoupí v televizi v kompletním vybavení potápěče. Seděl v bazénku, kolem sebe měl kačenky, delfínka a další nafukovací havěť. Na kameru se mu mlžily brýle, strašně se potil a stěžoval si na volání přírody. „Proboha, jak se v neoprenu kadí?“ ptal se zoufale profíka.

Ten mu řekl, že malá potřeba je ve vodě možná, tu druhou ještě ale nikdo nevychytal. „Tak to se asi podělám, než to ze sebe sundám,“ hřměl Pomeje, kterého bylo tentokrát ve studiu ještě víc plno než obvykle. Do moderování ale šel naprosto naplno. Až se z toho zpotil.

„Zuzanko, když mi sáhnete na zadek, budete mít umyté ruce,“ říkal před svou snoubenkou Andreou produkční VIP zpráv. „Je tu 42 stupňů, ale v tom neoprenu snad sto. Ještě že to po mně zítra přebírá Laďka Něrgešová,“ oddechl si Jiří.

Ten vlétl do pořadu jako velká voda a drží si solidní sledovanost. Oproti strnulé Gottové a křečovité Něrgešové si hravě získal početný zástup diváků. Líbí se jim, že si ze světa showbyznysu dělá legraci. To dokázal i dnes v díle, který Prima vysílá v 19:50, když svůj blok nazvaný Pomíkovo okénko, ve kterém k lidem promlouvá skrz průhled v bílém stole, zaměnil za vlez do bazénku…

Pomeje musel do potápěčského úboru kvůli prohrané sázce s ředitelem Primy Markem Singrem. Při prvním vysílání totiž neudělal sledovanost milión díváků.

Další články

Načítám