Hlavní obsah
Článek

Ladislav Chudík (87), který se nesmazatelně zapsal do srdcí všech diváků ztvárněním postavy primáře Sovy v kultovním seriálu Nemocnice na kraji města, navštívil na pár dní Prahu. Je totiž patronem sedmnáctého ročníku festivalu Slovenské divadlo v Praze, který se již tradičně odehrává v Divadle Bez zábradlí.

Zde se v pátek večer jako divák zúčastnil představení hry Je úžasná, v němž excelovala Kamila Magálová. Slavnostní večer si užil ve společnosti manželky Aleny, kamarádů a přátel. Po představení na něj čekalo velmi milé překvápko, které pro oslavence připravili manželé Heřmánkovi.

S předstihem pro něj přichystali oslavu jeho nadcházejících osmaosmdesátých narozenin. Dort kromě dvou osmiček zdobila ještě číslovka třicet. S manželkou Alenou totiž Ladislav oslaví už druhého června třicetileté výročí svatby. „Je to pro mě obrovský šok. Vždyť mám narozeniny až sedmadvacátého. Je to moc milé překvapení. Všem vám děkuji,“ vzkázal na místě upřímně dojatý oslavenec, jehož tvář zdobí slušivý knírek.

„Herectví mě stále naplňuje, zdraví zatím slouží,“ řekl závěrem Chudík, který se v Praze zdržel jen pár dní a už dnes večer bude stát zase na prknech bratislavského Národního divadla ve hře Tančírna.

Reklama

Další články

Načítám