Hlavní obsah
Článek

Miroslav Šmajda (35) je sice proutník a občas slečny střídá jako ponožky, ale posledních pár týdnů byl věrný své mladé české přítelkyni. Tento vztah je ale od čtvrtka minulostí. Sympaťák z první Česko Slovenské SuperStar dostal kopačky během svého koncertu. "Protože jsem hrál, nemohl jsem jí brát telefony. Tak se naštvala a napsala mi, že se se mnou rozchází," informoval publikum šokovaný Miro.

Na vystoupení se svými muzikanty Radkem a Tomim přišel v dobré náladě a nezkazilo mu ji ani pravidelné vibrování mobilu v kapse. "Klidně se podívej, kdo ti volá a píše," pobízela ho jeho kamarádka, moderátorka koncertu a pořadatelka akce Olga Černohorská. Kdyby ale věděla, co se za chvíli dozví, asi by Mira nepopichovala.

"Právě jsem dostal kopačky," hlesl Miro. Dnes už je však s rozchodem smířený. "Je to smutné, ale brečet kvůli tomu nebudu. Svět se mi kvůli tomu nezhroutí. A dneska se tomu vlastně směju," říká Miro, který už dokonce vtipkuje, že si dá romantický inzerát, aby se necítil tak sám.

Od září se stěhuje do Prahy, kde chce intenzivně pracovat na druhém albu. "Začátkem září vyjde nový videoklip k singlu Loneliness. A koncem podzimu chystám velké turné po Československu," vypočítává své intenzivní pracovní plány.

Prodejní výstava textilních hraček, výukových kapsářů a společenských her v rámci Léta plného hvězd spolu se zbylými koncerty bude ve školní jídelně na Dražickém náměstí v Praze probíhat až do 24. srpna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám