Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební skladatel Karel Havlíček (49) má za sebou velmi úspěšný rok. Složil hudbu k hollywoodským trhákům, ale i například k filmu Němá tajemství. Letos požádal na Maledivách manželku o ruku a na konci léta se vzali.

Během rozhovoru nás napadlo, že k velkému štěstí už chybí jen miminko a jeho odpověď nás dostala do kolen. „To už je na cestě, a dokonce právě k tomu s manželkou děláme desku pro těhotné ženy a pro miminka,“ svěřil se Karel Havlíček Super.cz jako prvnímu médiu. Manželé se tak těší na holčičku, která se jim narodí v dubnu. Jeho krásné ženě Adéle začíná pátý měsíc.

Společně jsme si povídali, protože Karla tento pátek čeká velká výzva. V pražském O2 universu divákům předvede velkolepou hudební a audiovizuální show Electric Universe. Klasické skladby Karla Havlíčka navážou na elektronický live set a obě části s doprovodem symfonického orchestru Stro.My Ensamble. „Zahraji tam celou moji desku Spoken s devadesáti členným orchestrem,“ neskrýval Karel nadšení.

V rámci koncertu se ale mohou návštěvnici těšit na romantické gesto. Skladatel totiž své ženě a budoucí matce své dcery vyzná lásku. „Složil jsem pro ni krásnou písničku, která bude na nové desce a zahraju ji v pátek s takovým malým překvapením, ale víc nemůžu říct, aby to pro mou ženu bylo překvapení,“ nastínil lišácky Karel Havlíček během našeho rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám