Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také moderátorka Alex Mynářová se stala na chvilku modelkou, když předváděla novou kolekci návrhářky Vlaďky Kouřilové. K módě má blízko, své každodenní outfity pravidelně ukazuje na sociálních sítích.

„Přehlídku jsem šla poprvé, ale nemohla bych to dělat. Nejvíc mi vlastně vadí ten čas, který se tráví líčením a vlasy. Hodina na křesle je mi dlouhá. A vadilo mi to vlastě vždycky, i při natáčení v televizi. To byla vždycky nuda a utrpení,“ přiznala Super.cz

Alex předváděla barevné letní šatičky, sama dává aktuálně přednost hlavně monochromatickému looku. „Stylistu nemám a zatím mít nebudu, vystačím si sama. Teď vlastně skoro všechno, co obléknu, má jednu barvu anebo je tón v tónu. Dřív mi to přišlo strašně nudné, ale teď si to užívám. Ale blíží se léto a s ním přijdou barvy, a to si nejsem jistá, zda se mi podaří všechno sladit. Byť mám obrovský šatník i hodně kabelek,“ svěřila se s tím, že tolik oblečení má i proto, že nejen hojně navštěvuje společenské akce, ale moderuje v televizi i v rádiu.

Samostatnou šatnu nemá a doma už začínají její skříně praskat ve švech. „Je pravdou, že jak můj muž už nepotřebuje tolik obleků, tak jsem mu naznačila, že by se jich mohl zbavit, a já bych jeho skříně zcela jistě využila. Navrhla jsem mu, že by je mohl rozdat na charitu,“ prozradila pikantnost ze soukromí a v našem rozhovoru se rozpovídala i o rodinných plánech na letní dovolenou.

Reklama

Další články

Načítám