Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme byli pozváni na charitativní pokerový turnaj, tak nějak jsme tušili, která z pozvaných dam zvolí nejodhalenější outfit. A trefili jsme se. Modelka Lia Kees ve svém outfitu mnoho prostoru pro fantazii nenechala.

„Oblékám se podle nálady a ta dnešní byla taková, že jsem vsadila na lehce extravagantní outfit. Ale všechno důležité je zakryto,“ konstatovala Lia, které transparentní látka odhalila nejen dekolt, ale téměř i rozkrok. Takových kousků prý má v šatníku víc. „Mám to tak nějak ráda, takové různé průstřihy,“ dodala s tím, že do supermarketu by takhle asi nešla, ale do kasina ve Vestci se to hodilo.

Protože jsme s Liou dlouho nemluvili, zajímaly nás i novinky v jejím profesním i osobním životě. „Mám svoji mediální agenturu, kde zastupuji holky, které se chtějí prosadit v modelingu. Mám zkušenosti díky tomu, že jsem vyhrála Miss Europe 2016 a na Miss Monaco jsem se umístila na třetím místě. I v médiích mám za sebou pády i vzestupy, tak mám co předat,“ vysvětlila devětadvacetiletá blondýnka a na mysli měla pravděpodobně bouřlivý rozchod s miliardářem Richardem Chladem.

Spokojená je v lásce, vztah už má rok. „Už si soukromí z mnoha důvodů hlídám. Tehdy to pro mě nebylo příjemné, ale už je všechno pryč. Nepotřebuju se pyšnit štěstím, které mám doma, na veřejnosti. Tak doufám, že budu takhle spokojená i dalších deset let anebo celý život,“ věří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám