Hlavní obsah
Článek

Už to vypadalo, že je s jejich láskou konec. MMA bijec Makhmud Muradov (34) se po boku půvabné Sabiny Karáskové v poslední době příliš neukazoval. Sympatická brunetka, která se snažila najít vztah v Love Islandu, na svých sociálních sítích také většinou sdílela snímky jen sebe sama.

Rozchod se ale nekoná a pár se po čase opět ukázal spolu. Expřítel Moniky Bagárové sdílel snímky ze zábavního centra. Tam vyrazil se svou přítelkyní a dcerou Ruminkou. Uzbecký zápasník fotkou zachycující společné odpoledne se svými dvěma láskami překvapil.

Pár společně s dcerkou Makhmuda a Bagárové vypadá jako spokojená rodinka. „Vy jste krásní! Ruminka a Sabča musí být super parťačky,“ napsala mu ke snímku jedna z fanynek. „Tak tohle je boží, moc vám to sluší,“ dodala další ze sledujících.

Mnohým neuniklo, jak moc je dcera Moniky Bagárové svému Makhmudovi podobná. „Prostě celá tatínek,“ stálo v jedné ze zpráv. MMA bijec tak zažehnal zvěsti o tom, že je opět nezadaný. A po čase se fanouškům ukázal také v jiné roli než jako zápasník. Organizace UFC, pod kterou do nedávna zápasil, mu ukončila smlouvu, Makhmud se tak může více věnovat své holčičce a užít si roli táty.

Další články

Načítám