Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ewa Farna (30) nepřestává své fanoušky ohromovat. Oblíbená zpěvačka a dvojnásobná zlatá slavice nedávno zazářila na zahájení mistrovství světa v biatlonu. A to nejen svou energií, ale také outfitem.

Ewa nikdy nepatřila mezi zpěvačky, které na pódiu vystupují pouze v jednoduchých modelech. Naopak dává přednost i barvám, rafinovaným střihům a extravagantním kouskům. Tentokrát na svých sociálních sítích sdílela další výrazné šaty, ve kterých doslova zazářila.

Maminka dvou dětí se oblékla do kompletně stříbrných dlouhých šatů, které dokonale obepnuly její postavu. K hravému modelu zvolila jednoduchý účes, decentní líčení a fanouškům opět spadla brada.

„Vypadáte naprosto úžasně, Ewo. Ty šatičky jsou naprosto dokonalé,“ vzkázala fanynka. „Stříbrná královna,“ napsala další. „Ježíš, Ewo, vám to tak sluší. Bohyně, a to doslova,“ podotkl příznivec.

Talentovaná umělkyně se v poslední době často setkávala s dotazy na svou postavu a recept na hubnutí. Sama zpěvačka si proměnou totiž prošla a cílem její cesty bylo a je hlavně zdraví.

„Myslím si, že nejdůležitější je si ověřovat zdroje, kvalitní informace, a co se nebojím říct, jsou kvalitní potraviny a co nejméně průmyslově zpracovaných potravin. Takové krátkodobé diety, deset kilo za deset dnů a tak, to považuji za blbost. Tedy zdravě a jakýkoliv pohyb, který vás baví. A to ani ne kvůli hubnutí, ale abyste byli zdraví a mohli se i s tou svou mašinou těšit nejen teď, ale i za deset dvacet let a abychom stíhali naše děti a tak. Myslím si, že ta investice do sebe se v tomto vyplatí,“ řekla Ewa Farna nedávno na sociálních sítích také se slovy, aby se lidé s těmito dotazy obraceli na skutečné a kvalifikované odborníky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám