Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenských akcích se herečka Jaroslava Kretschmerová (68) objevuje jen sporadicky. Tiskovou konferenci k retrospektivní výstavě k 60. výročí založení divadla Ypsilonka, kterého je členkou, si však ujít nenechala. A přítomné hosty překvapila svou vizáží.

Herečka, která se proslavila rolí rozverného Evíka z Troškovy trilogie Slunce, seno…, vypadá, že nestárne. Za dva roky, od doby, kdy mělo premiéru divadelní zpracování úspěšné trilogie, se prostě nezměnila. Přestože jí táhne na sedmdesátku, vypadá Kretschmerová skvěle.

Na tiskovku dorazila energická herečka dobře naladěná, ostatně jako vždy. Na sebe si vzala triko s květovaným potiskem a černou minisukni a nechyběly ani její červené brýle, které s oblibou nosí už roky.

Rozdávala úsměvy na všechny strany, stejně jako sekretářka, která byla zamilovaná do živočicháře Bédi ve Slunce, seno… „Pořád se někdy cítím na těch třicet, jako když jsem Evíka hrála,“ svěřila se Super.cz před časem Jarka, která ostatně na jevišti po boku Jiřího Lábuse stále vystupuje.

Spolu s dalšími členy hereckého souboru Martinem Dejdarem, již zmíněným Jiřím Lábusem, Janem Jiráněm či Janem Schmidem zahájila v Domě fotografie výstavu k šedesátileté historii legendární české divadelní scény. A pochlubila se také retrosnímky ze svých začátků v divadle.

Reklama

Další články

Načítám