Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dobu šesti měsíců se Evě Hecko Perkausové (30) podařilo tajit své druhé těhotenství. S novinkou se moderátorka Primy pochlubila o víkendu. Bříško se jí v posledních 14 dnech konečně zakulatilo a už nešlo nic skrývat.

Poprvé po odtajnění radostné novinky si oblíbená moderátorka vyrazila v neděli do společnosti. S rodinou si nenechala ujít dostihy. S manželem Ivanem a synem Killianem se tak rozhodli vyrazit do pražské Chuchle, kde se skvěle bavili. Budoucí dvojnásobná maminka na akci vypadala naprosto úchvatně.

Na dostihy dorazila Eva v puntíkovaných šatech a s fascinátorem na hlavě, který na podobné příležitosti nemůže chybět. V obepnutém modelu se pochlubila rostoucím bříškem.

Druhé miminko si moderátorka přála brzy po prvorozeném synovi. S manželem se tak koncem roku, kdy oslaví první narozeniny Killiana, stanou dvojnásobnými rodiči. Zda tentokrát přivítají na světě holčičku, nebo chlapečka, Eva ještě neprozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám